Pilula avortiva in Belgia

A woman swats away the stork which has brought...

Si vicleanul continua so o urmareasca...

Potrivit datelor care au ajuns in 2008 si 2009 la Comisia nationala pentru evaluarea legii privind intreruperea sarcinii, dintre cele  18.870  avorturi inregistrate in Belgia in 2009, 2.935 au fost determinate de “pilula” avortiva. Ceea ce reprezinta o crestere da la 15,44% in 2008 la  17,15% in 2009.

82% Dintre aceste intreruperi au avut loc in centre pentru avort, restul in spitale. DECI NU ACASA!

Motivul: a fost necesiara terminarea avortului “medicamentos” prin evacuare prin vacuum a copilasului  decedat in prima faza, aceea de actiune a mifepristonei. In articol nu se precizeaza timpul dupa care s-a intervenit prin aspiratie sau conditiile care au impus aceasta interventie.

Interesant este comentariul unei doamne ginecolog si senatoare Marleen Temmerman (cred ca de la un partid socialist) cum ca folosirea “pilulei” avortive este o alternativa “sigura” a avortului chirurgical (adaug eu pentru ca dansa eludeaza termenul de comparatie). Alternativa este asa de “Sigura” incat face necesara “o buna acompaniere/ingrijire si informare” despre ceea ce le astepta pe femei.

Doamna senator-ginecolog insista asupra faptului ca asemena pilule sa nu poate fi procurate in mod liber. Adauga eu:  prin internet, pe la mica publicitate in ziare, pe la cunostiinte, dupa ureche, din auzite de pe la cunostiinte binevoitoare, dar absolut ignorante asupra consecintelor nefaste, tragice. Ce s-ar fi intamplat daca nu se  intervenea prin aspiratie? Cat ar fi durat sangerarea, pierderea de sange, hemoragia, ar fi intervenit o infectie? Si daca femeia ar fi fost intr-un catun uitat de lume in Africa sau China?

Doamna Temmerman continua: “Timpul de gandire ramane intotdeauna un pas important in acest proces, dar si  procesul de ‘prelucrare'”. Adica procesul de doliu, de depresie, sindromul post-avort.

Mai departe recunoaste: ” Nu numai in plan medical, pentru ca pot interveni intotdeauna complicatii,  dar mai ales in plan psihologic.”

Ceea ce ramane cam obscur pentru mine easte ce doreste domnia sa sa afirme prin:”Mai ales trebuie mentionat ca un avort poate avea loc a doua oara, fapt care face o discutie despre metode contraceptive o componenta importanta din ingrijirile ulterioare. ”

Adica sa intelegem ca un avort cu mifepriston apredispune la un avort spontan intr-o  graviditate ulterioara?  Si ca ar trebui deci “combatuta”, “prevenita” cu contraceptie? Adica eventual alte pastile inghitite zilnic de femei? Sau altele mijloace contraceptive?

Sau doamna politician ginecolog considera ORICE sarcina ca fiind nedorita si prin urmare trebuie impiedicata cu contraceptive? Dar cum ramane cu  esecurile de 5-15%  in cazul contraceptiei care tot la sarcina conduc si intretin atat industria farmaceutica care produce pilula dar si industria avortului?

Ceea cu grija “uita” sa mentioneze doamna doctor este ca se castiga bani buni de pe urma uciderii pruncilor nenascuti si nefericirii aduse mamelor lor si tatilor care si-ar fi dorit sa isi poata tine copiii in brate.

Tags: , , , , ,

About pontesvitaeromania

DANIELA PAUN, PRO VITA MEDICUS OPERANTES IN BUCHAREST, ROMANIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

downpride

diversity is our business

My WordPress Site

Just another WordPress site

Surviving Sibling

Abortion Hurts Siblings And Others

EAPC Blog

The Blog of the European Association for Palliative Care

In Caelo et in Terra

The Catholic Church in the Netherlands viewed from within

Dominus Mihi Adjutor

A Monk on the Mission

Finer Femininity

Joyful, Feminine, Catholic

NuvaRing Truth

The real truth about the ring

Mănăstirea Sfânta Familie

Comunitatea Sfântul Ioan

"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

1,901,947 EUROPENI CARE APARA VIATA

Demograf

_|||__||__|_ Demografie in timp real

noiaprenatalis

A PRO LIFE WordPress.com site

Gabriel Project Information Center

YOU CAN BE AN ANGEL AND YOUR PARISH CAN BE A HOST OF ANGELS

A PRO LIFE WordPress.com site

Personhood Education

THE NEW PRO-LIFE PARADIGM FOR THE 21ST CENTURY

%d bloggers like this: