Pilula avortiva, mifepristona, a ucis si in Portugalia

Prevention Park, is the largest Planned Parent...

Sediul Planned Parenthood din Huston, Texas: probabil cea mai mare "facilitate" in lume pentru efectuarea avorturilor.

Cu ocazia celui de-al 21-lea Congres European de Microbiologie Clinica si Boli Infectioase de la Milano, Italia, desfasurat intre 7-10 mai 2011, s-a raportat moartea in Portugalia unei tinere de 16 ani ca urmare a unei infectii cu incidenta foarte scazuta produsa de Clostridium sordellii.

In Statele Unite au decedat deja mai multe persoane ca urmare a acestei infectii dupa administrarea intra-vaginala a misoprostol-ului, administrare care nu este sustinuta de Federatia Americana pentru Medicamente, FDA, dar este in continuare recomandata de promotorul avortului la scara industriala Planned Parenthood. Atentie la “sora” europeana a Planned Parenthood, “Mary Stopes” care actioneaza nestingherita in Romania.

Clostridium sordellii poate cauza pneumonie, endocardita, artrita, peritonita, necroza musculara,  bacteriemie si septicemie.   Sursa acestui agent patogen inca nu este cunoscuta. Intre  0,5% si 10% dintre femeile sanatoase sunt purtatoare de C. sordellii la nivel vaginal si acesta se poate manifesta ca o infectie  dupa nastere la mama sau chiar sub forma unei infectie a cicatricei ombilicale la nou-nascut.

Teste de diagnostic rapid si un tratament eficient sunt inca necesare pentru a reduce in viitor rata de morbiditate si mortalitate asociate acestei devastante infectii. In absenta unui protocol bine stabilit infectia cu C. sordellii (anaerob Gram pozitiv) a fost tratata cu beta-lactamaze, clindamicina, tetracicline si cloramfenicol, fiind rezistenta la aminoglicozide si sulfonamide.

Rata de mortalitate crescuta, 69%, a acestor cazuri de infectii rare, deci si dificil de recunoscut la camera de garda, este un factor extrem de alarmant. Semnificativ este ca 85% dintre cazurile soldate cu deces infectia a evoluat in 2-6 zile si aproximativ 80% dintre cazuri au prezentat reactie leukemoida, hipotensiune rezistenta la tratament, tahicardie accentuata, hemoconcentratie, absenta febrei si sindromul permeabilizarii capilarelor.

Tinerei portugheze i s-au administrat per os 200 mg mifepristona urmate de 800 mg misoprostol vaginal. “Dupa 5 zile s-a prezentata la camera de urgenta acuzand crampe abdominale si un lesin in timpul noptii precedente. La internare era constienta, afebrila si cu hipotensiune. Cateva ore mai tarziu s-a constatat inceputul rapid al unei septicemii cu leukocitoza marcata, hemoconcentratie si severa acidoza metabolica. De urgenta a fost efectuata o histerectomie (indepartarea uterului), iar culturi ale biopsiilor uterului  si examentul anatomo-patologic a fost cerut. Pacienta a fost transferata la terapie intensiva si a decedat 18 ore dupa ce s-a prezentat la camera de garda.”

O posibila explicatie a evolutiei fatale a infectiei o constituie faptul ca misoprostolul, un farmaco-mimetic al prostaglandinei tip 1,  administrat in concentratie mare afecteaza imunitatea locala responsabila de raspunsul imun impotriva C. sordellii. Studiul in vitro a demonstrat cateva  mecanismele:

– a suprimat TNF-α  la nivelul macrofagelor;

– a suprimat generarea de chemokine;

– a afectat fagocitoza leucocitara;

– a inhibat la nivelul celulelor epiteliale uterine productia human β-defensin.

Inchei cu o avertizare a  dr. Jérôme Lejeun, genetician celebru francez, la adresa legalizarii RU 486: “Daca se introduce o otrava pentru proprii copii cu bincuvantarea statului… atunci cum poti gandi ca e bine sa iti poti ucide propriul copil , dar nu si pe dusmanul tau?” Vaticanul a numit RU 486 “pilula lui Cain, monstrul care in mod cinic ucide un frate.”

PS Tocmai am decoperit un web site romanesc unde se recomanda administrarea misoprostolului oral SAU VAGINAL. Deci: NU!

Tags: , , , , , , ,

About pontesvitaeromania

DANIELA PAUN, PRO VITA MEDICUS OPERANTES IN BUCHAREST, ROMANIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

downpride

diversity is our business

My WordPress Site

Just another WordPress site

Surviving Sibling

Abortion Hurts Siblings And Others

EAPC Blog

The Blog of the European Association for Palliative Care

In Caelo et in Terra

The Catholic Church in the Netherlands viewed from within

Dominus Mihi Adjutor

A Monk on the Mission

Finer Femininity

Joyful, Feminine, Catholic

NuvaRing Truth

The real truth about the ring

Mănăstirea Sfânta Familie

Comunitatea Sfântul Ioan

"UNUL DINTRE NOI" ROMANIA

1,901,947 EUROPENI CARE APARA VIATA

Demograf

_|||__||__|_ Demografie in timp real

noiaprenatalis

A PRO LIFE WordPress.com site

Gabriel Project Information Center

YOU CAN BE AN ANGEL AND YOUR PARISH CAN BE A HOST OF ANGELS

A PRO LIFE WordPress.com site

Personhood Education

THE NEW PRO-LIFE PARADIGM FOR THE 21ST CENTURY

%d bloggers like this: